Bestel vóór 15/12 voor gegarandeerde levering voor Kerstmis Gratis verzending vanaf €120,- Verlengde retourdata
Startpagina > Hulp

Hoe kunnen wij u helpen?Vind het juiste antwoord

  Veel gestelde vragen

  Nadat je je hebt geregistreerd, heb je op elk moment toegang tot je account door op de link 'mijn account' boven aan de pagina te klikken. Hier kan je je voorkeuren wijzigen, adresboek bijwerken, bestellingen volgen en het accountwachtwoord beheren.

  Als je vragen hebt over hoe wij jouw privacy beschermen, mail ons dan op privacy.support@jdplc.com en een van onze websites bezoekt https://www.footpatrol.nl/customer-service/privacy/

  U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits de goederen voldoen aan de retourvoorwaarden. Voor het retourneren van een bestelling wordt € 6,95 in rekening gebracht. 

  Het retourlabel vind je hier.
  Om de betalingsopties van Klarna aan te kunnen bieden, zullen we bepaalde aspecten van je persoonlijke gegevens, zoals contact- en bestelgegevens, aan Klarna doorgeven zodat Klarna kan beoordelen of je in aanmerking komt voor hun betalingsopties en om de betalingsopties aan te passen. voor jou.

  Algemene informatie over Klarna vind je hier. Je persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming en in overeenstemming met de informatie uit het privacybeleid van Klarna.

  Klik hier voor het privacybeleid van Footpatrol

  Heb je vragen over Klarna? Check dan hier onze volledige FAQ.
  Loading

  Andere manieren om hulp te krijgen

  social

  Nieuwsbrief

  Wij zullen uw informatie gebruiken volgens het Privacybeleid. Versie 2023

  footpatrol Stores

  See our stores

  Hulp nodig?

  Meer informatie

  Verzenden Naar
  Nederland
  Copyright © 2023 Footpatrol, Alle rechten voorbehouden PayPal logo Klarna logo
  Loading

   
  Terug naar boven