FAQs Gratis verzending vanaf €120,- Bestel nu, betaal achteraf met KLARNA

Klarna

Klarna - Betaal achteraf

  • Betaal na 30 dagen zonder extra kosten
  • Geen account benodigd
  • Geen krediet aanvraag
  • Ontvang een bestelling voor betaling
  • Klarna stuurt per e-mail betalingsinstructies
  • Shop nu, betaal later
Shop Nu – Betaal Later

Over Klarna

Klarna is één van de snelst groeiende organisaties binnen Europa en is een toonaangevende alternatieve betalingsprovider. Klarna’s visie is de koopervaring te vereenvoudigen met een simpele check-out oplossing. Klanten hoeven alleen nodige informatie te verstrekken om een aankoop te voltooien.


De kern van Klarna’s service is het begrip ‘betaling na levering’, de mogelijkheid om iets te kopen voordat je betaalt. Dit betekent simpelweg een betere winkelervaring voor de klant. Het is heel eenvoudig om te winkelen per smartphone.


In 2005 werd Klarna opgericht. In 2014 bundelde het bedrijf haar krachten met SOFORT en vormen zij samen de Klarna Group, de toonaangevende alternatieve betalingsprovider. De organisatie bestaat uit 1200 medewerkers op 18 verschillende markten en zij bedienen 35 miljoen consumenten en werken samen met 50 000 online verkopers.


Nieuwe betaalmethode

Wij zijn momenteel onze betaalmethodes aan het uittesten en hopen dat daaruit een positieve uitslag komt en goed nieuws voor al onze klanten. Zie Klarna als onderdeel van je check-out. Wees niet ongerust, wij werken samen met Klarna om jou een betere online winkelervaring te bieden op de website footpatrol.nl


Klarna biedt de mogelijkheid om te betalen na levering, na 30 dagen voltooi je op je gemak de betaling zonder dat daar extra kosten bij komen kijken. Op deze wijze proberen wij het plaatsen van orders op footpatrol.nl te optimaliseren en door een simpele check-out. Wanneer een bestelling is ontvangen betaal je eenvoudig door middel van Klarna's betaalinstructies per mail.


Overall FAQs

Meer FAQS

social

Nieuwsbrief

Wij zullen uw informatie gebruiken volgens het Privacybeleid. Versie 2023

footpatrol Stores

See our stores

Hulp nodig?

Meer informatie

Verzenden Naar
Nederland
Copyright © 2024 Footpatrol, Alle rechten voorbehouden PayPal logo Klarna logo
Loading

 
Terug naar boven